Ciorba reprezintă în bucătăria tradiţională românească unul dintre felurile principale de mâncare care se servesc la începutul mesei, după aperitiv. Ea este obţinută prin fierberea bucăţilor de carne, tăiate la dimensiuni mici, cu diferite legume, aromarea lor cu verdeţuri şi după gust, dregerea cu diverse preparate: ou, smântână, iaurt, răntaşuri obţinute prin rumenirea făinii din diverse cereale şi după preferinţă acrirea cu oţet alimentar, borş, suc de lămâie sau sare de lămâie. Pentru ciorbele de post se fierb legumele fără carne, se acresc şi se pot drege cu smântână. * ciorbă de burtă * ciorbă de perişoare * ciorbă de legume * ciorbă de ştevie * ciorbă de vită * ciorbă de pui * ciorbă de conopidă * ciorbă de potroace * ciorbă de dovleac
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Imi place ciorba de legume...:)
:X